Anuncis de llançamentPlasma 5.9.2

També disponible en:

English | Català | Español | Nederlands | Português | Svenska | Українська

Plasma 5.9
Plasma 5.9 del KDE

Dimarts, 14 de febrer de 2017. Avui KDE distribueix una actualització amb esmenes d'error del Plasma 5, amb la versió 5.9.2. El Plasma 5.9 es va llançar el gener amb molts refinaments de característiques i mòduls nous per completar l'experiència d'escriptori.

Aquest llançament afegeix el benefici de dues setmanes de noves traduccions i esmenes per part dels col·laboradors del KDE. Les esmenes d'errors són típicament petites però importants, i inclouen:

Registre complet de canvis del Plasma 5.9.2

Comentaris

Podeu fer-nos comentaris i aconseguir actualitzacions al Facebook o al Twitter o al Google+.

Debateu el Plasma 5 en el tauler Plasma 5 dels fòrums del KDE.

Podeu proporcionar comentaris directament als desenvolupadors via el canal #Plasma d'IRC, la llista de correu Plasma-devel o informar dels problemes via el bugzilla. Si us agrada què està fent l'equip, doneu-ho a conèixer!

Els vostres comentaris seran molt valorats.

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, i centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per a desenvolupament de programari. El programari del KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions del KDE s'executen nativament en Linux, BSD, Solaris, Windows i Mac OS X.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

For more information send us an email:
press@kde.org