KDE • Community • Announcements
DONEREN (Waarom?)
paypal

KDE stelt Plasma 5.5.2 beschikbaar, een uitgave met reparaties van bugs voor december

Ook beschikbaar in:

English | Català | Español | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

Plasma 5.5
Plasma 5.5

Dinsdag, 22 december 2015. Vandaag heeft KDE de reparaties van bugs voor Plasma 5 vrijgegeven, genaamd versie 5.5.2. Plasma 5.5 is een paar weken geleden vrijgegeven met vele verfijningen in de functies en nieuwe modulen om de bureaubladervaring te completeren. We zijn aan het experimenteren met een nieuwe uitgaveplanning met uitgaven met eerst vaker reparaties van bugs en later minder frequent. De eerst twee uitgaven met reparaties komen uit in de weken volgend op de initiële uitgave en volgenden met grotere tussenpozen.

Deze uitgave voegt een week werk toe van nieuwe vertalingen en reparaties van hen die bijdragen aan KDE. De reparaties van bugs zijn typisch klein maar belangrijk zoals:

  • Takenbeheerder: gedraagt zich weer op de juiste manier bij pop-ups. Commit.
  • KWin: gerepareerd voor bouwen met Qt 5.6. Commit. Herziening van code #126234
  • Maak het initiële dikte van de standaard schaal van het paneel met DPI. Commit. Herziening van code#126363
Plasma 5.5.2 volledige log met wijzigingen

Live-images

De gemakkelijkste manier om het uit te proberen is met een live-image opgestart van een USB-schijf. Een lijst met Live Images met Plasma 5is beschikbaar op de Wiki van de KDE-gemeenschap.

Downloads van pakketten

Distributies hebben gemaakt of zijn bezig met het proces van het maken van pakketten, getoond op onze wikipagina.

Broncode downloaden

U kunt Plasma 5 direct installeren vanuit de broncode. De wiki van de gemeenschap van KDE heeft instructies voor compileren. Merk op dat Plasma 5 niet naast Plasma 4 geïnstalleerd kan worden, u moet een oudere versie verwijderen of het installeren met een aparte prefix.

Terugkoppeling

U kunt ons terugkoppeling geven en elementen voor bijwerken krijgen op Facebook of Twitter of Google+.

Discussieer over Plasma 5 op het KDE Forums Plasma 5 bulletinboard.

U kunt directe terugkoppeling bieden aan de ontwikkelaars via het #Plasma IRC channel, de e-maillijst Plasma-devel of problemen rapporteren via bugzilla. Als u leuk vindt wat het team doet, laat het hen dan weten!

Uw terugkoppeling wordt zeer gewaardeerd.

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije Software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, voor hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons initiatief Join the Game.

Over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en Mac OS X.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Voor meer informatie stuur ons een e-mail:
press@kde.org

Globale navigatiekoppelingen