KDE • Community • Announcements
DONATE (Why?)
paypal

A KDE elérhetővé teszi alkalmazásai és platformja 4.14.1-es verzióját

További nyelvek:

English | Català | Deutsch | Español | Hungarian | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

2014. szeptember 16. A KDE a mai napon kiadta a 4.14-es sorozat első frissítését alkalmazásaihoz és fejlesztői platformjához. Ez a kiadás csak hibajavításokat és frissítéseket tartalmaz; a telepítése biztonságos és egyszerű.

Több mint 50 hiba került javításra, köztük a Kontact programcsomag, az Umbrello UML modellező, az Okular dokumentummegjelenítő, a Parley szókincstanuló alkalmazások és a Dolphin fájlkezelő fejlesztéseivel.

A változások bővebb listáját megtalálhatja a KDE hibakövető rendszerében.

Ez a kiadás tartalmazza a Plasma munkaterület 4.11.12 verzióját is.

A forráskód vagy telepíthető csomagok letöltéséhez látogassa meg a 4.14.1 információs oldalát. Ha szeretne többet megtudni a KDE alkalmazások és fejlesztői platform 4.14-es verziójáról, olvassa el a KDE 4.14 kiadási megjegyzéseit.

A KDE szoftverek, beleértve az összes függvénykönyvtárat és alkalmazást, szabadon elérhetők nyílt forráskódú licencek alatt. A KDE szoftvereinek forráskódját vagy az azokból készült bináris csomagokat letöltheti a http://download.kde.org oldalról vagy a főbb GNU/Linux és UNIX rendszerek szállítóitól.

A KDE támogatása

A KDE egy szabad szoftver közösség, amely számos önkéntes idejének és munkájának köszönhetően létezik és növekszik. A KDE mindig szívesen lát új önkénteseket és hozzájárulókat, akik akár kódolásban, hibajavításbab és jelentésben, dokumentáció írásában, fordításban, népszerűsítésben vagy anyagi támogatásban nyújtanak segítséget. Minden hozzájárulást hálásan fogadunk és szívesen megköszönünk. További információkért olvassa el az Anyagi támogatás oldalt, vagy legyen a KDE e.V. támogató tagja az új, Csatlakozzon a játékhoz kezdeményezésünkön keresztül.

A 4.14.1 bináris csomagjainak telepítése

Csomagok. Néhány Linux/UNIX gyártó biztosít 4.14.1 bináris csomagokat a disztribúciója néhány verziójához, más esetekben a közösség készíthetett. További bináris csomagok és a most elérhető csomagok frissítései válhatnak elérhetővé a következő hetekben.

Csomagletöltési helyek. Az elérhető bináris csomagok pillanatnyi listájáért látogassa meg a 4.14.1 információs oldalát.

A 4.14.1 forráskódjának fordítása

A 4.14.1 teljes forráskódja szabadon letölthető a KDE szervereiről. A 4.14.1 fordításával és telepítésével kapcsolatos utasítások megtalálhatók a 4.14.1 információs oldalán.

A KDE névjegye

A KDE egy nemzetközi technológiai csoport, amely szabad és nyílt forráskódú szoftvereket készít asztali és hordozható számítógépekre. A KDE termékei közt megtalálható egy modern asztali környezet Linux és UNIX platformokra, egy teljes körű irodai programcsomag, csoportmunka szoftverek és sok száz alkalmazás különböző kategóriákban, például internetes és webes alkalmazások, multimédiás, szórakoztató, oktató, grafikai és fejlesztői alkalmazások. A KDE szoftverei több mint 60 nyelven érhetők el, egyszerűen használhatók és támogatják a modern akadálymentesítési technológiákat. A KDE alkalmazásai natívan futnak Linux, BSD, Solaris, Windows és Mac OS X rendszereken.


A védjegyekről. A KDE® és a K Desktop Environment® logója a KDE e.V. bejegyzett védjegyei. A Linux Linus Torvalds bejegyzett védjegye. A UNIX a The Open Group bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Minden más védjegy és szerzői jog ebben a bejelentésben az illető tulajdonos tulajdona.


Sajtókapcsolat

Afrika
AJ Venter
Unit 7B Beauvallon Village
13 Sandown Road
West Beach
Fokváros
7441
Dél-Afrika
Telefon: +27 83 455 9978
info-africa@kde.org
Ázsia
Pradeepto Bhattacharya
A-4 Sonal Coop. Hsg. Society
Plot-4, Sector-3,
New Panvel,
Maharashtra.
India 410206

info-asia@kde.org
Európa
Sebastian Kügler
Meloenstraat 17
6543 ZE Nijmegen
Hollandia
Telefon: +31-6-48370928
info-europe@kde.org
Észak-Amerika
Jeff Mitchell
21 Kinross Rd. #2
Brighton, MA 02135
Amerikai Egyesült Államok
Telefon: +1 (762) 233-4KDE (4533)
info-northamerica@kde.org
Óceánia
Hamish Rodda
11 Eucalyptus Road
Eltham VIC 3095
Ausztrália
Telefon: (+61)402 346684
info-oceania@kde.org
Dél-Amerika
Sandro Santos Andrade
R. da Gratidão 232, apto 1106-A
Salvador, BA 41650-195
Brazília
Telefon: +55(71)99142-3855
info-southamerica@kde.org

Global navigation links