KDE • Community • Announcements
Donatius (Per què?)
paypal

KDE distribueix la versió candidata de les aplicacions i la plataforma 4.13

També disponible en:

English | Català | Deutsch | Español | Suomi | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

27 de març de 2014. Avui KDE distribueix la versió candidata de les noves versions de les aplicacions i la plataforma de desenvolupament. S'ha congelat l'API, les dependències i les funcionalitats, i ara l'equip del KDE se centra a solucionar errors i acabar de polir-la.

Es pot trobar una llista incompleta de les millores al pla de funcionalitats de la 4.13.

Atès el gran nombre de canvis, la distribució 4.13 necessita una prova exhaustiva per tal de mantenir i millorar la qualitat i l'experiència d'usuari. Els usuaris reals són imprescindibles per mantenir l'alta qualitat del KDE, perquè els desenvolupadors no poden provar totes les configuracions possibles. Comptem amb vós per ajudar a trobar errors amb anticipació, a fi que es puguin solucionar abans de la publicació final. Considereu unir-vos a l'equip de la 4.13 instal·lant la versió candidata i informant de qualsevol error.

La compilació de programari KDE 4.13 Versió Candidata

La compilació de programari del KDE, incloses totes les seves biblioteques i les seves aplicacions, és disponible de franc sota les llicències de codi font obert (Open Source). El programari del KDE es pot obtenir com a codi font i en diversos formats executables des de http://download.kde.org o des de qualsevol dels principals sistemes GNU/Linux i UNIX que es distribueixen avui en dia.

Instal·lació dels paquets executables 4.13 de la Versió Candidata

Paquets. Alguns venedors de Linux/UNIX OS han proporcionat gentilment paquets executables de la 4.13 Versió Candidata (internament 4.12.97) per algunes versions de la seva distribució, i en altres casos ho han fet voluntaris de la comunitat. En les setmanes vinents poden arribar a estar disponibles paquets binaris addicionals, i també actualitzacions dels paquets actualment disponibles.

Ubicació dels paquets. Per una llista actual de paquets executables disponibles dels quals s'ha informat l'equip de llançament del KDE, si us plau, visiteu el wiki de la comunitat.

La compilació del programari KDE 4.13 Versió Candidata

El codi font complet per a la Versió Candidata de la 4.13 es pot descarregar de franc. Les instruccions per compilar i instal·lar el programari de la 4.12.97 estan disponibles a la pàgina d'informació de la 4.12.97.

Patrocini del KDE

El KDE és una comunitat de programari lliure que existeix i creix només amb l'ajuda de molts voluntaris que donen el seu temps i esforç. El KDE sempre està cercant nous voluntaris i col·laboradors, sigui amb l'ajuda de codificació, esmenes o informes d'error, escrivint documentació, traduccions, promoció, diners, etc. Totes les col·laboracions s'aprecien amb agraïment i s'accepten amb il·lusió Si us plau, llegiu la pàgina de patrocini del KDE per a més informació o esdevingueu un membre patrocinador de KDE e.V. mitjançant la nostra nova iniciativa Join the Game.

Quant al KDE

El KDE és un equip tecnològic internacional que crea programari lliure i de codi font obert per a ordinadors d'escriptori i dispositius mòbils. Entre els productes del KDE hi ha un sistema d'escriptori modern per a plataformes Linux i UNIX, paquets de productivitat ofimàtica i de grups de treball, i centenars de títols de programari en diverses categories, incloent-hi aplicacions d'Internet i web, multimèdia, entreteniment, educatives, gràfiques i per a desenvolupament de programari. El programari del KDE es tradueix a més de 60 idiomes i es construeix tenint en compte la facilitat d'ús i els principis d'accessibilitat moderns. La totalitat de les aplicacions del KDE s'executen nativament en Linux, BSD, Solaris, Windows i Mac OS X.


Avisos de marques comercials. KDE® i el logotip de l'entorn d'escriptori K® són marques registrades de KDE e.V. Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. UNIX és una marca registrada de The Open Group en els Estats Units i altres països. Totes les altres marques registrades i drets d'autor esmentades en aquest anunci són propietat dels seus propietaris respectius.


Contactes de premsa

Per a més informació, envieu-nos un correu:
press@kde.org

Enllaços de navegació global