KDE • Community • Announcements
LAHJOITA (Miksi?)
paypal

KDE toimittaa sovellusten ja ohjelmistoalustan 4.13-julkaisun kolmannen beetan

Tiedote muilla kielillä:

English | Català | Deutsch | Español | Suomi | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

20. maaliskuuta 2014. Tänään KDE julkaisi kolmannen beetan uusista sovellusten ja ohjelmistoalustan julkaisuista. Nyt kun API-, riippuvuus- ja ominaisuusjäädytykset ovat paikoillaan, KDE-kehitysryhmä keskittyy virheiden korjaamiseen sekä hiomiseen.

Epätäydellinen luettelo parannuksista on (englanniksi) 4.13:n ominaisuussuunnitelmassa.

Koska 4.13-julkaisuissa on suuri määrä muutoksia, ne tarvitsevat läpikotaista testausta, jotta laatu sekä käyttökokemus säilyvät ja paranevat. Todelliset käyttäjät ovat ratkaisevia KDE:n laadun säilyttämiseen, koska kehittäjät eivät yksinkertaisesti voi testata jokaista mahdollista kokoonpanoa. Odotamme sinun auttavan löytämään virheet aikaisin, jotta ne voidaan korjata ennen lopullista julkaisua. Harkitsethan 4.13-tiimiin liittymistä asentamalla beetan ja ilmoittamalla löytämistäsi virheistä.

KDE-ohjelmistokokonaisuus 4.13 Beta3

KDE-ohjelmistokokonaisuus, mukaan lukien kaikki siihen kuuluvat kirjastot ja sovellukset, on ilmaisesti saatavilla avoimen lähdekoodin lisenssien mukaisesti. KDE-ohjelmia voi hankkia lähdekoodimuodossa ja useissa binaarimuodoissa osoitteesta http://download.kde.org, tai minkä tahansa nykypäivänä saatavilla olevan merkittävän GNU/Linux- tai UNIX-järjestelmän kautta.

4.13 Beta3:n binaaripakettien asentaminen

Paketit. Jotkin Linux/UNIX-käyttöjärjestelmätoimittajat ovat luoneet 4.13 Beta3:n (sisäiseltä versioltaan 4.12.95) binaaripaketteja joillekin jakeluidensa versioille, ja muissa tapauksissa yhteisön vapaaehtoiset ovat luoneet niitä. Lisää binaaripaketteja voi tulla saataville seuraavien viikkojen aikana. Myös nyt saatavilla oleviin paketteihin voi tulla päivityksiä.

Pakettien sijainnit. Vieraile Community Wikissä saadaksesi luettelon binaaripaketeista, joista KDE-projektille on ilmoitettu.

4.13 Beta3:n kääntäminen

4.13 Beta3:n kaiken lähdekoodin voi ladata vapaasti. 4.12.95:n kääntämis- ja asennusohjeet ovat 4.12.95-infosivulla.

KDE:n tukeminen

KDE on vapaan ohjelmiston yhteisö, joka on olemassa ja kasvaa vain, koska monet vapaaehtoiset lahjoittavat sille aikaansa ja vaivaansa. KDE etsii aina uusia vapaaehtoisia osallistumaan ohjelmointiin, virheiden korjaamiseen tai niistä ilmoittamiseen, ohjeistuksen kirjoittamiseen, kääntämiseen, promootioon, rahalliseen tukemiseen tai muuhun. Kaikenlaista osallistumista arvostetaan, ja se otetaan innokkaasti vastaan. Lue lisää KDE:n tukemissivulta tai liity KDE e.V.:n kannatusjäseneksi uuden Liity peliin -aloitteen kautta.

Tietoja KDE:sta

KDE on kansainvälinen teknologiaryhmä, joka luo vapaita ja avoimen lähdekoodin ohjelmia työpöydille ja kannettaville tietokoneille. KDE:n tuotteisiin kuuluu muun muassa nykyaikainen työpöytäjärjestelmä Linux- ja UNIX-alustoille, kattavat toimiston tuottavuus- ja työryhmäohjelmistopaketit sekä satoja ohjelmia useista luokista, joihin kuuluvat Internet- ja web-sovellukset, multimedia, viihde, kasvatus, grafiikka ja sovelluskehitys. KDE-ohjelmia on käännetty yli 60 kielelle, ja niissä on huomioitu helppokäyttöisyys sekä nykyaikainen esteettömyys. KDE:n monipuoliset sovellukset toimivat natiivisti Linuxissa, BSD:issä, Solariksella, Windowsissa ja Mac OS X:llä.


Tavaramerkki-ilmoitukset. KDE® ja K Desktop Environment® -logo ovat KDE e.V.:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Linux on Linus Torvaldsin rekisteröimä tavaramerkki. UNIX on The Open Groupin rekisteröimä tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tässä tiedotteessa mainitut tavaramerkit ja tekijänoikeudet kuuluvat niiden omistajille.


Lehdistön yhteystiedot

Afrikka
AJ Venter
Unit 7B Beauvallon Village
13 Sandown Road
West Beach
Cape Town
7441
South-Africa
Puhelin: +27 83 455 9978
info-africa@kde.org
Aasia
Pradeepto Bhattacharya
A-4 Sonal Coop. Hsg. Society
Plot-4, Sector-3,
New Panvel,
Maharashtra.
India 410206

info-asia@kde.org
Eurooppa
Sebastian Kügler
Meloenstraat 17
6543 ZE Nijmegen
The Netherlands
Puhelin: +31-6-48370928
info-europe@kde.org
Pohjois-Amerikka
Jeff Mitchell
21 Kinross Rd. #2
Brighton, MA 02135
U.S.A.
Puhelin: +1 (762) 233-4KDE (4533)
info-northamerica@kde.org
Oseania
Hamish Rodda
11 Eucalyptus Road
Eltham VIC 3095
Australia
Puhelin: (+61)402 346684
info-oceania@kde.org
Etelä-Amerikka
Sandro Santos Andrade
R. da Gratidão 232, apto 1106-A
Salvador, BA 41650-195
Brazil
Puhelin: +55(71)99142-3855
info-southamerica@kde.org

Yleiset navigaatiolinkit