KDE • Community • Announcements
Donera (Varför?)
paypal

KDE levererar uppdateringar av Plasma arbetsrymder, program, och plattform under oktober

Också tillgänglig på:

English | Català | Deutsch | Español | Suomi | Français | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

1:a oktober, 2013. Idag ger KDE ut uppdateringar av arbetsrymder, program och utvecklingsplattform. Dessa uppdateringar är de andra av en serie månadsvisa stabilitetsuppdateringar av 4.11-serien. Som meddelades vid utgivningen, kommer arbetsrymder att fortsätta uppdateras under de kommande två åren. Den här utgåvan innehåller bara felrättningar och översättningsuppdateringar, och är därmed en säker och behaglig uppdatering för alla.

Mer än 70 registrerade felrättningar omfattar förbättringar av fönsterhanteraren Kwin, filhanteraren Dolphin, sviten för personlig informationshantering Kontact, med flera. Det finns många stabilitetsrättningar och det vanliga tillägget av översättningar.

En fullständigare lista över ändringar finns i KDE:s felspårningsverktyg. För en detaljerad lista över ändringar som ingår i 4.11.2 kan man också bläddra i Git-loggarna.

Gå till informationssidan om 4.11.2 för att ladda ner källkod eller paket att installera. Om du vill ta reda på mer om 4.11-versionerna av KDE:s arbetsyta, program och utvecklingsplattform, se versionsfakta för 4.11.

KDE:s programvara, inklusive alla bibliotek och program är fritt tillgängliga med licenser för öppen källkod. KDE:s programvara kan erhållas som källkod och som diverse binärformat från http://download.kde.org eller från något av de större GNU/Linux- och UNIX-systemen som levereras idag.

Installera 4.11.2 binärpaket

Paket. Vissa Linux- och UNIX-operativsystemleverantörer har vänligen tillhandahållit binärpaket av 4.11.2 för vissa versioner av sina distributioner, och i andra fall har volontärer i gemenskapen gjort det. Ytterligare binärpaket, samt uppdateringar av paketen som nu är tillgängliga, kan bli tillgängliga under kommande veckor.

Paketplatser. Besök informationssidan om 4.11.2 för en aktuell lista med tillgängliga binärpaket som har kommit till KDE-projektets kännedom.

Kompilera 4.11.2

Fullständig källkod för 4.11.2 kan laddas ner fritt. Instruktioner om hur man kompilerar och installerar 4.11.2 är tillgängliga på informationssidan om 4.11.2.

Stöd KDE

KDE är en gemenskap av fri programvara som bara finns och växer på grund av hjälp från många frivilliga som skänker sin tid och kraft. KDE söker alltid efter nya frivilliga och bidragsgivare, vare sig det gäller hjälp med att koda, rapportera eller rätta fel, skriva dokumentation, översätta, marknadsföra, bidra finansiellt, etc. Alla bidragsgivare uppskattas tacksamt och accepteras ytterst gärna. Läs igenom sidan Stöd KDE för ytterligare information, eller bli stödmedlem i KDE e.V. via vårt nya initiativ, Join the Game.

Om KDE

KDE är en internationell teknikgrupp som skapar fri programvara med öppen källkod för skrivbordsdatorer och bärbara apparater. Bland KDE:s produkter finns ett modernt skrivbordssystem för Linux- och UNIX-plattformar, omfattande programsviter för kontorsproduktivitet och grupprogram, och hundratals programvaror i många kategorier inklusive Internet- och webbprogram, multimedia, underhållning, utbildning, grafik och programvaruutveckling. KDE:s programvara översätts till mer än 60 språk och byggs med användarvänlighet och moderna handikappstödprinciper i åtanke. KDE:s funktionsrika program kör direkt på Linux, BSD, Solaris, Windows och Mac OS X.


Varumärkesdeklarationer KDE® och logotypen för K-skrivbordsmiljön® är registrerade varumärken av KDE e.V. Linux är ett registrerat varumärke av Linus Torvalds. UNIX är ett registrerat varumärke av The Open Group i Förenta staterna och andra länder. Alla övriga varumärken och upphovsrätter nämnda i det här tillkännagivandet hör till sina respektive ägare.


Presskontakter

Afrika
AJ Venter
Unit 7B Beauvallon Village
13 Sandown Road
West Beach
Kapstaden
7441
Sydafrika
Telefon: +27 83 455 9978
info-africa@kde.org
Asien
Pradeepto Bhattacharya
A-4 Sonal Coop. Hsg. Society
Plot-4, Sector-3,
New Panvel,
Maharashtra.
Indien 410206

info-asia@kde.org
Europa
Sebastian Kügler
Meloenstraat 17
6543 ZE Nijmegen
Holland
Telefon: +31-6-48370928
info-europe@kde.org
Nordamerika
Jeff Mitchell
21 Kinross Rd. #2
Brighton, MA 02135
U.S.A
Telefon: +1 (762) 233-4KDE (4533)
info-northamerica@kde.org
Oceanien
Hamish Rodda
11 Eucalyptus Road
Eltham VIC 3095
Australien
Telefon: (+61)402 346684
info-oceania@kde.org
Sydamerika
Sandro Santos Andrade
R. da Gratidão 232, apto 1106-A
Salvador, BA 41650-195
Brasilien
Telefon: +55(71)99142-3855
info-southamerica@kde.org

Globala navigeringslänkar