KDE • Community • Announcements
DONEREN (Waarom?)
paypal

KDE stelt de updates van maart voor Plasma Workspaces, Applicaties en Platform beschikbaar

Ook beschikbaar in:

English | Català | Deutsch | Ελληνικά | Español | Suomi | Français | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

5 maart 2013. Vandaag heeft KDE updates vrijgegeven voor zijn Workspaces, Applicaties en Development Platform. Deze updates vervolgen de serie van maandelijkse updates voor stabilisatie van de 4.10 serie. 4.10.1 updates bieden veel bugraparaties en updates van vertalingen bovenop de 4.10 uitgave en zijn aanbevolen updates voor iedereen die de initiële 4.10 uitgave gebruikt. Omdat deze uitgave alleen bugreparaties en updates van vertalingen bevat, zal het een veilige en plezierige update voor iedereen zijn.

De meer dan 100 opgeslagen bugreparaties bevatten verbeteringen aan de suite Beheer van persoonlijke informatie (PIM) met Kontact, de vensterbeheerder KWin en anderen. Het ontwikkelplatform van KDE heeft een aantal updates gekregen die op meerdere applicaties van invleod zijn. De lijst met wijzigingen is beschikbaar op Probleemvolger van KDE. Voor een gedetailleerde lijst met wijzigingen die in 4.10.1 terecht kwamen kunt u de logs van Subversion en Git door bladeren.

Om broncode te downloaden of pakketten te installeren ga naar de Informatiepagina van 4.10.1. Als u meer wilt weten over de 4.10 versies van KDE Workspaces, Applicaties en Development Platform, kijk dan in de Uitgavenotities van 4.10.

KDE software, inclusief alle bibliotheken en toepassingen, is vrij beschikbaar onder open source licenties. De software van KDE kan verkregen worden als broncode en verschillende binaire formaten uit http://download.kde.org of vanaf elk van de belangrijkste GNU/Linux en UNIX systemen van vandaag.

Installeren van 4.10.1 binaire pakketten

Pakketten. Sommige Linux/UNIX OS leveranciers zijn zo vriendelijk binaire pakketten van 4.10.1 voor sommige versies van hun distributie en in andere gevallen hebben vrijwilligers uit de gemeenschap dat gedaan. Extra binaire pakketten, evenals updates voor de pakketten zijn nu beschikbaar of zullen beschikbaar komen in de komende weken.

Locaties van pakketten. Voor een huidige lijst met beschikbare binaire pakketten waarover het KDE Project is geïnformeerd, bezoekt u de 4.10.1 informatiepagina.

4.10.1 compileren

De complete broncode voor 4.10.1 kan vrij gedownload worden. Instructies over compileren en installeren van 4.10.1 zijn beschikbaar vanaf de 4.10.1 informatie pagina.

Ondersteunen KDE

KDE is een gemeenschap voor vrije Software die alleen bestaat en groeit omdat er hulp is van vele vrijwilligers die hun tijd en inspanning leveren. KDE is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers en bijdragen, voor hulp bij coderen, bugs repareren of rapporteren, schrijven van documentatie, vertalen, promotie, geld, etc. Alle bijdragen worden dankbaar en graag geaccepteerd. Lees aub de pagina KDE ondersteunen voor verdere informatie of wordt een ondersteunend lid van KDE e.V. via ons nieuwe initiatief Join the Game.

Info over KDE

KDE is een internationaal technologieteam dat vrije en open-source software voor bureaublad en draagbare computing maakt. Onder de producten van KDE zijn een modern bureaubladsysteem voor Linux en UNIX platforms, Veel omvattende suites voor kantoorproductiviteit en groupware en honderden software titels in vele categorieën inclusief internet en webtoepassingen, multimedia, vermaak, educatief, grafisch en software ontwikkeling. KDE software is vertaald in meer dan 60 talen en is gemaakt met gebruiksgemak en moderne toegankelijkheidsprincipes in gedachte. Toepassingen van KDE met volledige functionaliteit draaien gewoon op Linux, BSD, Solaris, Windows en Mac OS X.


Notities over handelsmerken. KDE® en de K Desktop Environment® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van KDE e.V. Linux is een geregistreerd handelsmerk van Linus Torvalds. UNIX is een geregistreerd handelsmerk van The Open Group in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en copyrights waarnaar in deze aankondiging wordt verwezen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.


Perscontacten

Afrika
AJ Venter
Unit 7B Beauvallon Village
13 Sandown Road
West Beach
Kaapstad
7441
Zuid-Afrika
Telefoon: +27 83 455 9978
info-africa@kde.org
Azië
Pradeepto Bhattacharya
A-4 Sonal Coop. Hsg. Society
Plot-4, Sector-3,
New Panvel,
Maharashtra.
India 410206

info-asia@kde.org
Europa
Sebastian Kügler
Meloenstraat 17
6543 ZE Nijmegen
Nederland
Telefoon: +31-6-48370928
info-europe@kde.org
Noord-Amerika
Jeff Mitchell
21 Kinross Rd. #2
Brighton, MA 02135
U.S.A
Telefoon: +1 (762) 233-4KDE (4533)
info-northamerica@kde.org
Oceanië
Hamish Rodda
11 Eucalyptus Road
Eltham VIC 3095
Australië
Telefoon: (+61)402 346684
info-oceania@kde.org
Zuid-Amerika
Sandro Santos Andrade
R. da Gratidão 232, apto 1106-A
Salvador, BA 41650-195
Brazilië
Telefoon: +55(71)99142-3855
info-southamerica@kde.org

Globale navigatiekoppelingen