KDE • Community • Announcements
DONATE (Why?)
paypal

KDE Software Compilation 4.10

The KDE Plasma Workspaces 4.10


Η Κοινότητα του KDE υπερήφανα ανακοινώνει τις τελευταίες εκδόσεις της πλατφόρμας Plasma Workspaces, Applications and Development. Με την έκδοση 4.10, η νούμερο ένα συλλογή Ελεύθερου Λογισμικού για οικιακή και επαγγελματική χρήση παρέχει σταδιακές βελτιώσεις σε ένα μεγάλο πλήθος εφαρμογών και προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες.

Επίσης διαθέσιμο σε άλλες γλώσσες:

English | Català | Deutsch | Español | Suomi | Italiano | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Русский | Svenska | Українська

The KDE Plasma Workspaces 4.10 Η εφαρμογή KDE Plasma Workspaces 4.10 βελτιώνει την υποστήριξη φορητών συσκευών και αποκτά οπτική εκλέπτυνση

Πολλά συστατικά των χώρων εργασίας Plasma έχουν περάσει στο Qt Quick/QML. Έχει βελτιωθεί η σταθερότητα και η χρηστικότητα. Έχει προστεθεί νέος διαχειριστής εκτυπώσεων και υποστήριξη διαχείρισης χρωμάτων.

The KDE Applications 4.10 Οι KDE εφαρμογές βελτιώνουν τη χρηστικότητα, την απόδοση και σας εκτοξεύουν στον Άρη

Οι εφαρμογές του KDE περιέχουν προσθήκες χαρακτηριστικών για τα Kate, KMail και Konsole. Οι εκπαιδευτικές εφαρμογές του KDE αναμόρφωσαν πλήρως το KTouch και έγιναν πολλές άλλες αλλαγές. Στο KDE Games παρουσιάστηκε το νέο παιχνίδι Picmi και έγιναν βελτιώσεις παντού.

Η πλατφόρμα ανάπτυξης του KDE 4.10 Η KDE Platform 4.10 ανοίγει περισσότερα API προς το Qt Quick

Η έκδοση αυτή διευκολύνει τη συμβολή στο KDE με ένα Plasma SDK (εργαλειοθήκη ανάπτυξης λογισμικού), δίνει τη δυνατότητα συγγραφής συστατικών Plasma και συλλογών συστατικών στη γλώσσα QML (Qt Markup Language), παρέχει αλλαγές στη βιβλιοθήκη libKDEGames, και νέες δυνατότητες συγγραφής σεναρίων στο διαχειριστή παραθύρων KWin.


The KDE Quality team organized a testing program for this release, assisting developers by identifying legitimate bugs and carefully testing the applications. Thanks to their work, KDE innovation and quality go hand in hand. If you are interested in the Quality Team and their work, check out The Quality Team wikipage.

Διαδώστε το μήνυμα και δείτε την ανταπόκριση: Τοποθετήστε ετικέτα "KDE"

Το KDE ενθαρρύνει τη διάδοση του μηνύματος στον Κοινωνικό Ιστό. Αρθρογραφήστε σε ιστοχώρους ειδησεογραφίας, χρησιμοποιήστε διαύλους όπως delicious, digg, reddit, twitter, identi.ca. Στείλτε στιγμιότυπα οθονών σε υπηρεσίες όπως Facebook, Flickr, ipernity και Picasa, και αναρτήστε στις κατάλληλες ομάδες. Δημιουργήστε βίντεο για YouTube, Blip.tv, και Vimeo. Τοποθετήστε σε όλες τις αναρτήσεις και πολυμεσικό υλικό ετικέτες με το "KDE". Έτσι διευκολύνεται η ανεύρεσή τους και δίνει στην ομάδα προβολής του KDE έναν τρόπο να αναλύσει την κάλυψη για την 4.10 έκδοση του KDE λογισμικού.

Πάρτυ εκδόσεων

Ως συνήθως, τα μέλη της κοινότητας του KDE διοργανώνουν πάρτυ σε όλον τον κόσμο με την ευκαιρία των νέων εκδόσεων. Πολλά έχουν ήδη προγραμματιστεί και περισσότερα θα ακολουθήσουν αργότερα. Δείτε εδώ μια λίστα όλων των εκδηλώσεων. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν! Θα είναι ένας συνδυασμός ενδιαφέρουσας παρέας και εμπνευσμένων συζητήσεων καθώς επίσης και φαγητό και ποτά. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το τι συμβαίνει στο KDE, να ασχοληθείτε ή απλά να συναντήσετε χρήστες και συμβαλλόμενους.

Ενθαρρύνουμε τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Είναι διασκεδαστικές και ανοιχτές για όλους! Δείτε τις συμβουλές διοργάνωσης εκδηλώσεων.

microbuttons

Σχετικά με αυτές τις ανακοινώσεις εκδόσεων

Αυτές οι ανακοινώσεις εκδόσεων προετοιμάστηκαν από τους Devaja Shah, Jos Poortvliet, Carl Symons, Sebastian Kügler και άλλα μέλη της ομάδας προβολής και από την ευρύτερη κοινότητα του KDE. Καλύπτουν τα κυριότερα σημεία των πολλών αλλαγών που έγιναν στο KDE λογισμικό στο περασμένο εξάμηνο.

Υποστηρίξτε το KDE

Join the Game

Το νέο πρόγραμμα υποστήριξης μελών του KDE e.V. έχει τώρα ανοίξει. Για €25 το τρίμηνο εξασφαλίζετε τη συνεχή ανάπτυξη της διεθνούς κοινότητας του KDE για την κατασκευή Ελεύθερου Λογισμικού παγκόσμιας κλάσης.


 

Γενικοί σύνδεσμοι πλοήγησης